Nuvarande ställning. Barnen - Mamma: 50 000 - 0

Idag när jag kom hem från en fältstudiedag så var köket för ovanlighetens skull skinande rent. Jag och barnen bestämde oss för att fira det med en liten muffinsbakartävling.

Ellinor och Samuel fick varsin skål, varsin visp och de fick hälla i alla ingredienserna själva. "Muffinsen" är inte klara än, men tidiga rapporter från tävlingsbanan tyder på att mamma är den stora förloraren...

image49

Och söner med sladdfixering är bra för utvecklingen av mammas tålamod.

Lite stressad inför ungarnas dagisstart. Måste få Ellinor att fatta att hon heter Ellinor och inte "lilla gummelumman", och måste få Samuel att sluta leka med sin docka. Inte för att pojkar inte får leka med dockor, tvärtom har jag faktiskt hört att det är bra eftersom det utvecklar deras empatiska förmåga. Men det ser så bisarrt ut när han byter blöja på en docka som saknar huvud.

Å andra sidan syns det inte att något saknas när Samuel har virat in hela bebisdockan i sladdar och tejp och "kopplat in den" under sin trampebil. Men som den numera mycket empatiska person han är såg han till att tejpen inte satt för hårt.

RSS 2.0