Renovera lekande lätt!

Jag är mycket intresserad av inredning och tar gärna hjälp för att förnya och piffa upp vårt hem. De senaste inredningsdetaljerna i hemmet är de här:

Unikt hål i väggen bakom köksdörren. Kan vara lite klurigt och tar tid men resultatet är helt klart värt all möda man la ner. Sitt på golvet och sväng köksdörren fram och tillbaka så den dunkar i väggen på ett rytmiskt sätt. Om hålet inte blir tillräckligt djupt efter en sisådär 200 gånger så ge inte upp. Det är en dag i morgon också.

Oväntad lackskada mitt på vardagsrumsparketten. En detalj som får folk att haja till, men inte så svårt att få till som det ser ut. Fyll helt enkelt en otät leksak med vatten och placera den på golvet över natten. Voilà!

Avsaknad av golvlist längs halva väggen i sovrummet. Våga göra det oväntade och bryt helt enkelt av en bit av listen. Resultatet blir ett rum där golvytan upplevs som både större och fulare.

Lycka till med era egna inredningsprojekt, och berätta gärna om resultatet! Och kom ihåg - det finns ingen möbel som inte skulle behöva en rejäl omgång med en liten färgglad träklubba!

Kommentarer
Postat av: Linda

Multifärgad heltäckningsmatta.
Material: en beige heltäckningsmatta, ett litet barn, barnmat i glada färger.
Mycket lyckat resultat.

Unik modestil.
Material: en vit tröja, ett litet barn, barnmat i glada färger. Alternativt en svart tröja, ett litet barn, snor.
Ger många glada kommentarer på stan.

2007-11-07 @ 20:38:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0