Hej Karin

Vi vill gratulera ditt barn som snart fyller två år! Det blir en dag som ert barn verkligen kan njuta av, för nu har det nått en ålder då det upplever världen på riktigt. Ni kanske ska fira både med familjen och på förskolan eller hos dagmamman? Om ni orkar kan ni kanske dela upp födelsedagen och ha en weekend med familjen? Jag tycker det är viktigt att barnet får en helt egen dag då det firas och får stå i centrum. Ha det så roligt på den kommande bemärkelsedagen! Den här gången kan ni läsa lite om vanor vid sängdags och kräsna barn. Är det något ni känner igen?  

Vänliga hälsningar

Ulla Rode
Sjuksköterska    

Tips!
Liberoklubben finns även till för pappan! Därför har vi en massa nyttig information för honom. I nästan varje e-postmeddelande vi skickar har vi tagit med goda råd till din partner. Så håll utkik efter "Till pappa"...


Hej Ulla

Jag vill gratulera din man som snart fyller 54 år! Det blir en dag som din man verkligen kan njuta av för nu har han nått en ålder då han verkligen uppskattar lammkött! Ni kanske ska fira honom både hemma och på jobbet? Om han orkar kanske ni kan dela upp er på födelsedagen och skicka honom på en weekend till Thailand utan familjen? Jag tycker att det är viktigt att män får en egen dag då de får stå i centrum. Ha det så roligt på den kommande bemärkelsedagen! Den här gången kan ni läsa om vanor vid sängdags och kräsna män. Är det något du känner igen?

Vänliga hälsningar

Karin
Sarkastisk

PS Vad kul att Liberoklubben finns till även för pappan! Om rubriken "Till pappa" är speciellt för honom, är resten av rubrikerna som handlar om potträning, matvanor och nattningrutiner riktade till mig?

PS 2 Min man vill läsa ditt mail. Ska jag ta ett papper och hålla för de övriga rubrikerna på skärmen och bara låta honom läsa "Till pappa"? Jag vill ju inte att han ska råka ta del av någon information som inte är menad för hans ögon. Det skulle ju kunna bli hur tokigt som helst.

Kommentarer
Postat av: A

Haha du är underbar! Har tänkt många sarkastiska tankar om dessa mail!

2008-08-07 @ 10:31:18
Postat av: Kerstin

Du är ju helt grym Karin, kan du inte på riktigt skicka det där mailet till Libero?? :-D //Kerstin

2008-08-07 @ 10:46:37
Postat av: Linda

Ulla har uppenbarligen ingen tvååring - annars skulle hon veta att de står i centrum VARJE dag. Oavsett om man planerar det eller ej :)

2008-08-07 @ 16:16:26
Postat av: Thomas

Haha ja du slutar då aldrig att vara klockren i ditt skrivande. Tack för ett gott skratt!

2008-08-07 @ 19:22:57
URL: http://b-mark.se/blogg
Postat av: Martina

Haha... Så j-a bra! Klart du ska maila dem.

2008-08-07 @ 22:40:03
URL: http://martina74.blogspot.com
Postat av: Ellen

Gud vad härligt!

2008-08-08 @ 20:48:10
URL: http://blandkatterochkorvar.blogg.se/
Postat av: Lollo

Underbart! Klart du ska mejla Ulla!

2008-08-11 @ 20:09:44
Postat av: Ann

Hehe! Underbart!

2008-09-29 @ 15:48:48
URL: http://annser.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0