Livet behöver inte vara så roligt alltid

Det känns som om jag har tillbringat hela helgen med att rensa ut leksaker. En hög med trasiga leksaker, en hög med leksaker som ingen leker med, en hög med små konstiga pluppar som någon gång suttit någonstans och en hög med leksaker där batterierna tagit slut (och där nya batterier skulle kosta mer än vad en ny leksak kostar). Samt en stor hög med leksaker från McDonalds Happy meal. För på bilresor är det så förbaskat bekvämt att stanna till och köpa en hyfsat billig låda med skräpmat och plast. För det första är ungarna  tysta i flera minuter, och för det andra känner man inget större behov att att tjata på dem att äta ("Kom igen nu ungar - ta lite mer mättat fett!"). Tvärtom ser man varje pommes frites som landar på golvet som en ren hälsoinvestering.

Men nu får det vara slut på det. För mammas hälsas skull. För jag är så innerligt trött på allt plastskräp. No more Happy Meal. Hädanefter får ungarna nöje sig med varsitt Sad meal - en torr jävla macka med smör. Och svettig ost. Om man har tur.


Kommentarer
Postat av: Hrm.

Glöm inte den slappa lilla gurkbiten. Vatten, hemlig gurk ingrediens(för ingen säger vad gurkor har förutom vatten...), men ingen stuns!

2008-08-12 @ 19:44:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0