Från shabby prick till shabby chic på bara tre dagar

Äntligen är hela vårt hus i samma stil, invändigt som utvändigt! Mer shabby chic än så här kan det inte bli!




Och nu en kort beskrivning om hur du förvandlar ditt hem till ett av de mest trendriktiga på denna jord. Beskrivningen på färgburken var inte tillräckligt utförlig märkte jag.

1.  Tvätta huset. Tag en hink, fyll den med ett medel som beskrivs som "frätande" och "irriterande". Doppa en borste med skaft i hinken. Tvätta huset nertill och tänk "det här går ju bra, se så fint smusten och mögelprickarna rinner av". Tvätta sedan huset upptill och njut av känslan som uppstår när den "frätande" och "irriterande" vätskan rinner längs med borstens skaft och ner i din armhåla. Tänk positiva saker, såsom "jaha, nu behöver jag visst inte raka högra armhålan på ett tag". Obs, sluta tvätta huset strax innan du känner dig tvungen att tänka "jaha, och där blev visst bikinilinjen fixad också".

2.  Skrapa huset. Använd stege så att du når överallt. Konstatera att den där lutningen bort från huset som du var så noga med att få till när du flyttade runt några ton jord för ett par veckor sedan kanske är snäppet för väl tilltagen. Ställ upp stegen igen, fast stoppa in några extra plankor under de yttre benparen. Glöm inte tänka positiva tankar i stil med "smärta visar att man lever" och "en svullen fot ger större yta att stå på och därmed bättre balans".

3.  Olja ändträet. Ropa på hjälp eftersom du inser att du balanserar högst upp på en stege med en burk fylld med olja, och en tvååring stax bakom dig. Ryt sedan "nej jag menade inte att du skulle klättra upp också" när din fyraåring kommer till undsättning.

4.  Kasta burken med olja på din man när han efter tio minuter strosar ut genom ytterdörren med en kaffekopp i handen och säger "ville du något?"

5.  Ät choklad. Du har banne mig förtjänat det.

Kommentarer
Postat av: K

Haha ja det låter banne mig som om du har det! Du bjöd väl inte mannen?!

2008-07-15 @ 21:38:31
URL: http://thoughtsoffhermind.webblogg.se/
Postat av: K

Jo det är det verkligen! (tuta med rumpan = underskattad förmåga) Ja just, 1liter olja, då ska han fan inte ha något mer!

2008-07-16 @ 12:32:06
URL: http://thoughtsoffhermind.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0